Hezonja upitan o budućnosti: Ne zanima me ko šta priča

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 12:04

Hezonja upitan o budućnosti: Ne zanima me ko šta priča

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja još uvek ne zna za koji tim će igrati naredne sezone.

Ističe mu ugovor sa Real Madridom, a navodno, ima ponudu Panatinaikosa, koji je spreman da mu plati dva miliona evra godišnje.

"Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje, jer trenutno ispred te dileme stoji veliki upitnik. Videćemo šta dolazi na leto, gde sam i šta sam. Sada je o tome bespredmetno razgovarati", rekao je Hezonja za "Jutarnji list".

Hezonja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << član Reala od 2022, kada je stigao iz Uniksa, a pre toga nastupao je za Panatinaikos.

"Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi se moja karijera mogla razvijati i kako se neka priča razvija vezano za mene, ali sada to nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ne zanima šta ko priča, šta se događa, jer sve mi je to negde okolo. Na jedno uho uđe, na drugo izađe. Nastojim biti u maksimalnoj kontroli svojih razmišljanja, svojih odluka o tome gde želim, šta želim, za koliko želim. Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa utiče na igre, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige", kazao je hrvatski bek.

Ove sezone u proseku postiže 13 poena, 4,4 skoka i 0,6 asistencija na 25 utakmica u Evroligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.