Izvor: RTS, 26.Okt.2021, 15:41

Herison: Poštujem Pantera, protiv Željka Obradovića poseban motiv

Košarkaš Turk Telekoma Aron Herison rekao je da je njegov tim spreman za utakmicu protiv Partizana u Evrokupu, a poseban motiv mu je trener crno-belih Željko Obradović.
Utakmica drugog kola A grupe Evrokupa Partizan - Turk Telekom igra se u sredu od 20.30 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Živim za utakmicu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana, igraćemo u sjajnoj atmosferi, protiv legendarnog trenera Željka Obradovića, to nas veoma motiviše" izjavio je košarkaš Turk Telekoma Amerikanac Aron Herison uoči utakmice protiv crno-belih u Beogradu.
Američki košarkaš prošlu sezonu proveo je u Olimpijakosu, gde je vodio borbe sa Kevinom Panterom, sada igračem Partizana.
"Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. On je sjajan igrač, ali smatram da sam ja najbolji", samouvereno je poručio Herison, a prenosi sajt Evrokupa.
"Probaćemo da odigramo čvrsto i da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Pobeda protiv Partizana u Beogradu dala bi nam veliko samopouzdanje. Na startu sezone smo pre svega odličnom odbranom savladali Bulonj Metropolitans i to mora da nam bude putokaz u nastavku takmičenja. Imamo kvalitet, igrače sa evroligaškim iskustvom, pored mene tu Oktavijus Elis, Aleks Perez i Džahuan Džonson", zaključio je Herison.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dočekuje Turk Telekom u Evrokupu

Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 05:56

Košarkaši Partizana domaćoni su tima Turk Telekoma u meču drugog kola A grupe Evrokupa. Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje od 20.30, a njen tok i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu. . Prvu utakmicu na domaćem terenu u Evrokupu crno-beli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.