Heris pojačao redove MZT-a iz Skoplja

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heris pojačao redove MZT-a iz Skoplja

Američki bek Eron Haris potpisao je ugovor sa MZT Skoplje do kraja sezone, saopštio je makedonski šampion.

Kako se navodi, 26-godišnji košarkaš ima reputaciiju "izuzetnog poentera, koji je univerzitetsku karijeru proveo na dva prestižna univerziteta – Vest Virdžiniji i Mičigen stejtu".

On je karijeru nastavio u razvojnoj ligi u Viskonsin herdu, a prošlu sezonu je odigrao u Finskoj u ekipi Tamperen Pirinto.

Prema očekivanjima uprave MZT, Haris neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imati problema da se uklopi sa sunarodnikom Džabarijem Hindsom, obzirom na to da su dve sezone bili saigrači u Vest Virdžiniji.

Eron Haris neće biti u ekipi u meču sa Splitom koji se igra u utorak u ABA 2 ligi, a očekuje se da u Skoplje stigne tokom naredne sedmice.

Pošto je pojačao bekovsku liniju, MZT Skoplje traži i adekvatno i kvalitetno pojačanje na centarskoj poziciji kao zamenu za Nunija Omota, koji je morao da ode u SAD zbog porodičnih problema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.