Henes: Ne možemo da ponovimo 2013, ova godina ulazi u istoriju

Izvor: Blic, 19.Dec.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Henes: Ne možemo da ponovimo 2013, ova godina ulazi u istoriju

Predsednik fudbalskog kluba Bajern Uli Henes rekao je da će teško ponoviti ovogodišnje uspehe i dobre rezultate u svim takmičenjima.

Bajern je prošle sezone osvojio Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Nemačke, letos je došao i do trofeja u evropskom Superkupu, a u subotu uveče igra protiv marokanske ekipe Raža Kazablanka u finalu Svetskog klupskog prvenstva.

"Moramo svi da shvatimo da smo imali sjajnu godinu koja će ući u istoriju. Ne mogu da zamislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ponovimo. Trebalo bi da uživamo u tome što smo uradili, a onda da se okrenemo novim izazovima", rekao je Henes za "Bild".

Bavarci trenutno vode na tabeli Bundeslige sa sedam bodova više od drugoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.

Put ka odbrani titule u Lige šampiona minhenski klub nastaviće sledeće godine u osmini finala, gde će mu rival biti Arsenal.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Henes: Ne možemo da ponovimo 2013, ova godina ulazi u istoriju

Izvor: Dzungla.org, 19.Dec.2013

Predsednik fudbalskog kluba Bajern Uli Henes rekao je da će teško ponoviti ovogodišnje uspehe i dobre rezultate u svim takmičenjima.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.