Henderson odustaje od 117 miliona € samo da pobegne iz Arabije!

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 16:04

Henderson odustaje od 117 miliona € samo da pobegne iz Arabije!

Džordan Henderson (33) će nakon samo pola godine napustiti Saudijsku Arabiju.

Spreman je na drastičan potez kako bi ga Al-Etifak pustio da ide.

Nekadašnji kapiten Liverpula je stigao pred početak i potpisao trogodišnji ugovor vredan 117 miliona evra.

Iako je prvobitno objavljeno da će raskinuti ugovor sa Saudijcima, pojavile su se nove šokantne informacije koje dovoljno govore koliko žarko želi da što pre ode iz te države.

Naime, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše engleski "San", zatražio je od Saudijaca da raskinu ugovor sa njim, a on će se zauzvrat odreći svog novca koji je trebalo da dobije.

Henderson, koji je za Al-Etifak nastupio 19 puta ove sezone, će vratiti skoro 20 miliona evra koje je do sada zaradio, ali i ostatka koji bi trebalo da dobije, tačnije ukupno 117 miliona evra!

Njegova porodica i on se nisu mogli navići na život u Saudijskoj Arabiji, te je Henderson odlučio da se odrekne silnog novca kako bi se vratio u Evropu i kao slobodan igrač potpisao za Ajaks u kojem će zarađivati "samo" četiri miliona evra godišnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.