Hektor pobedila u veleslalomu u Kurševelu

Izvor: Beta, 22.Dec.2021, 15:57

Hektor pobedila u veleslalomu u Kurševelu

Švedska skijašica Sara Hektor pobedila je danas u veleslalomu, trci Svetskog kupa voženoj u francuskom Kurševelu.Hektor je pobedila rezultatom 2:13,03 minuta. Ona je u utorak u veleslalomu zauzela drugo mesto.Druga kroz cilj prošla je Amerikanka Mikaela Šifrin sa 0,35 sekundi zaostatka za pobednicom. Šifrin je u utorak pobedila u veleslalomu na istoj stazi i ostvarila 72. pobedu u karijeri.Italijanka Marta Basino bila je treća sa 0,60 sekundi zaostatka.Francuskinja Tesa Vorli bila je četvrta (+0,68), a peto mesto zauzela je Petra Vlhova iz Slovačke (+1,24).U poretku veleslaloma prva je Šifrin sa 280 bodova, Hektor ima 202, a Vlhova 155 boda.Šifrin je vodeća i u ukupnom poretku Svetskog kupa sa 750 bodova. Italijanka Sofija Godja ima 635, a Vlhova na trećem mestu 435.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hektor pobedila u veleslalomu u Kurševelu

Izvor: B92, 22.Dec.2021

Švedska skijašica Sara Hektor pobedila je u veleslalomu, trci Svetskog kupa voženoj u francuskom Kurševelu...Hektor je pobedila rezultatom 2:13,03 minuta. Ona je u utorak u veleslalomu zauzela drugo mesto...Druga kroz cilj prošla je Amerikanka Mikaela Šifrin sa 0,35 sekundi zaostatka za pobednicom....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.