Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hearthstone: Novi bug sa duplim efektima na kraju poteza

Kada nam god stigne neki novi patch uvek se pojavi gomila nekih bagova. Neki budu nebitni, neki poprilično ozbiljni, a neki jednostavno čudni i interesatni.

Ovaj o kome danas pišemo svakako može da ima određenog uticaja na igru, pa ga vredi pomenuti i podeliti. Naime, primećeno je da od poslednjeg patcha, karte koje promene stranu putem Potion of Madness, a imaju neki “at the end of turn” efekat, sada aktiviraju taj efekat duplo, jednom za vas, jednom za vašeg protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada mu se vrate.

Majk Donejis je brzo reagovao i rekao da će ispraviti ovaj bag što pre, ali nije tačno precizirao kada. Tako da u međuvremenu, ukoliko igrate Priesta, uvek imajte na umu da se ovako nešto može desiti i ubacite to u računicu.

Izvor: Klan RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.