Haverc tu, ali ima i nezadovoljnih na Bridžu!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 18:34

Haverc tu, ali ima i nezadovoljnih na "Bridžu"!

Engleski mediji i dalje čekaju na 'odobrenje'.

Lampardov Čelsi je za vikend finalizirao dogovore oko verovatno najvećeg letnjeg pojačanja.

Iz Bajer Leverkuzena je stigao Kai Haverc, mladi Nemac će koštati osamdeset miliona plus bonusi koji bi doveli do ukupne cene od sto miliona evra. Njegov dolazak je pozdravljen od većine novih saigrača, ali ne i od Mejsona Maunta.

Engleski mediji zapažaju kako je reprezentativac pozdravio dolazak novih pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pohvalio je i dovođenje Tijaga Silve navodeći kako je Brazilac pravi lider, ali kada je u pitanju 'blagoslov' za Haverca - za sad ne postoji.

Englezi pišu kako Maunt ne odobrava dolazak direktne konkurencije, smatra da ovo znači i sumnju trenera u njegove kvalitete.

Akademac Čelsija je prošle sezone nastupio čak 53 puta za Lampardov tim, videćemo kakve će brojke imati u narednoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.