Hauard se vratio, Lejkersi pobedili

Izvor: Press, 14.Jan.2013, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hauard se vratio, Lejkersi pobedili

Koliko dominantni centar znači ekipi iz Kalifornije videlo se u duelu protiv Klivlenda. Iako nije bio planiran za ovaj meč, Hauard je jednostavno morao da stisne zube, zaboravi na povredu ramena i pokuša da pomogne svojim saigračima da prekinu crnu seriju. Hauard je na kraju meč završio sa 22 poena i 14 skokova, i uz Kobija Brajanta (23p) bio je najzaslužniji za pobedu Lejkersa i prekida najdužeg niza poraza još od 2006. godine.

- Kada igramo kao večeras, nijedna ekipa ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mogla da nas dobije. Moramo da izvlačimo pouke iz mečeva poput ovih i da se nadamo da će ovaj momenat potrajati - rekao je Hauard posle meča.

U poraženom timu bolji od ostalih bio je Kajri Irving sa 15 koševa.

Prošlogodišnji finalista NBA lige Oklahoma Tander "tera po svome". Pred Kevinom Duretom i družinom pao je Portland (87:83) što je bio njihov 29. trijumf u sezoni.

Durent je meč završio sa 33 poena, uz koje je upisao i šest asistencija i četiri skokva. Rasel Vestbruk je bio blizu tripl-dabl učinka (18p, 8sk, 9as), dok je Kendrik Perkins dominirao pod koševima, sa 12 uhvaćenih lopti. Lamarkus Oldridž se istakao u redovima Trejlblejzersa sa 33 poena i 11 skokova. Saša Pavlović je za 14 minuta na parketu imao samo jedan defanzivni skok u ekipi Portlanda.

Rezultati utakmica NBA lige:
Njujork - Nju Orleans 100:87
Toronto - Milvoki 96:107
Bruklin - Indijana 97:86
San Antonio - Minesota 106:88
Denver - Golden Stejt 116:105
Portland - Oklahoma 83:87
L.A. Lejkers - Klivlend 113:93

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.