Hari Kejn udavio Jokana i Fulam (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Kejn udavio Jokana i Fulam (VIDEO)

Pevci ubedljivim trijumfom (3:0) i het-trikom kapitena do četvrtfinala FA kupa

Mnogo lakše nego što se očekivalo Totenhem je danas zabeležio prolaz u četvrtfinale FA kupa, a od obećanog otpora Fulama ostali su samo dugmići. Uragan sa Vajt Hart Lejna oličen u Hariju Kejnu oduvao je komšije na Krejven Kotidžu, a sva tri gola u ubedljivom i laganom trijumfu od 3:0 kapiten Pevaca je postigao posle sjajnih asistencija saigrača.

Za prava dva gola pobrinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se Kristijan Eriksen koji ga je proigrao teledirigovanim pasovima, dok mu je za treći Dele Ali sjajno ćušnuo loptu iza leđa odbrane Fulama. Bila je to čista, zaslužena i ubedljiva pobeda Totenhema koji je danas, bez obzira što se radi o kupu, nastupio sa najjačim sastavom.

Jokanovićev tim sa druge strane nije imao previše šansi na ovom meču, od samog starta tehnički kvalitetniji fudbaleri Pevaca gospodarili su terenom pa su lako obezbedili prolaz u četvrtfinale FA kupa.

FA KUP - 5. runda

Subota:

Barnli - Linkoln 0:1 (0:0)

/Raget 89/

Hadersfild - Mančester Siti 0:0

Midlzbro - Oksford 3:2 (2:0)

/Lidbiter 26 penal, Žested 34, Stuani 86 - Megvajer 64, Martinez 65 /

Milvol - Lester 1:0 (0:0)

/Kamings 90/

Vulverhempton - Čelsi 0:2 (0:0)

/Pedro 65, Kosta 89/

Nedelja:

Fulam - Totenhem 0:3 (0:1)

/Kejn 16, 51, 73/

17.30 Blekburn - Mančester Junajted

Ponedeljak:

20.55 Saton Junajted - Arsenal

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.