Hari Kejn je ljudina! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 18:21

Hari Kejn je ljudina! (foto)

Neverovatan potez napadača Totenhema i kapitena "Gordog Albiona".

Jeste Hari Kejn ponikao u Totenhemu, ali svoj prvi meč u profesionalnoj karijeri nije odigrao u dresu "Pevaca", već u dresu niželigaša Lejton Orijenta i 26-godišnji napadač to nije zaboravio.

Naime, on je u teškom trenutku za sve klubove u Engleskoj, pogotovu za one iz nižih liga, rešio da pomogne Lejton Orijentu, tako što je platio sponzorstvo za reklamu na prednjoj strani dresa!

Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz četvrtog ranga takmičenja je tako dobio ogromnu pomoć, a Kejn je iskoristio priliku da napravio još jedan sjajan potez.

Naime, on je "reklamu" na prednjoj strani dresa iskoristio da se zahvali svim zdravstvanim radnicima koji su se našli na prvoj liniji fronta tokom pandemije koronavirusa.

Njegovo hvala će se naći na prvoj garnituri dresova, druge dve će promovisati dom za nezbrinutu decu "Haven House" i humanitarnu organizaciju "Mind". Određeno je i da 10% od prodaje dresova ide ovi organziacijama.

"Rođen sam i odrastao samo par milja od stadiona i presrećan sam što imam priliku da pomognem klubu u koji mi je dao šansu da upišem prvi start na profesionalnom nivou.

To mi je takođe dalo i mogućnost da se zahvalim našim herojima i humanitarnim organziacijama koje nam pružaju negu i podršku u ovim teškim vremenima
", izjavio je Hari Kejn.

Zaista sjajan potez engleskog reprezentativca.

BREAKING: We’re delighted to say that former loanee @HKane has taken the club’s shirt sponsorship for the 2020/21 season.

The home kit will be a thank you to the nation’s frontline heroes, whilst @HavenHouseCH and @MindCharity feature proudly on the away and third.

Read more 👇

— Leyton Orient (@leytonorientfc) May 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.