Harden ne popušta, 41 poen u pobedi nad Oklahomom

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden ne popušta, 41 poen u pobedi nad Oklahomom

Džejms Harden igra u velikoj formi. Zahvaljujući još jednoj njegovoj sjajnoj partiji Hjuston je bio bolji od Oklahome, 113:109.

Sve je u duelu Rokitsa i Tandera bilo u znaku Hardena, on je postigao 41 poen uz šest skokova i sedam asistencija čime je na sedmom uzastopnom meču postigao 30 i više poena.

To mu je najduži takav niz u karijeri i drugi u istoriji Hjuston Rokitsa. U ovoj seriji postigao je i 47 poena protiv Jute i 50 protiv LA Lejkersa, a u toj seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima prosek od 39.9 poena po meču.

Sasvim je jasno zašto je jedan od glavnih kada se pominje MVP kandidatura. Hjuston mu u startu sezone nije pomogao, ali on i dalje ima sjajn prosek od 32 poena po utakmici.

Protiv Oklahome u početku nije bilo lako, prva četvrtina je završena nerešeno (22:22), da bi na poluvremenu Oklahoma imala osam poena viška (52:60).

U nastavku, sve se okrenulo, usledile su dve dobre četvrtine Rokitsa i na kraju zaslužena druga uzastopna pobeda, dok je Oklahomi ovo bio drugi uzastopni poraz.

U timu Hjustona, pored Hardena, dobre partije pružili su i Erik Gordon sa 17 poena i šest skokova, odnosno Klint Kapela sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i čak 23 skoka.

U poraženoj ekipi, Pol Džordž je upisao 28 poena uz 14 skokova, Rasel Vestbruk 21 poen, devet skokova i isto toliko asistencija, dok je Stiven Adams postigao 17 poena uz sedam skokova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hardenov 41 poen u pobjedi Hjustona nad Oklahomom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2018

Džejms Harden igra u velikoj formi. Zahvaljujući još jednoj njegovoj sjajnoj partiji Hjuston je bio bolji od Oklahome, 113:109.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.