Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden Najk zamenio Adidasom

Košarkaš Hjustona će od prvog oktobra nositi opremu Adidas kompanije.

Džejms Harden (25, 196) će od naredne sezone nositi Adidas opremu, pošto je Najk kompanija odbila da mu ponudi bolji ugovor od onog koji mu je ponudio Adidas. Tako će popularni 'Bradonja' u narednih 13 godina od Adidasa dobiti ukupno 200 miliona dolara.

I dok većina vrhunskih košarkaša u NBA ligi sarađuje sa Najk kompanijom, Harden se opredelio za Adidas, pa će bez dileme biti njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << najveće oružje u želji da se vrate na puteve stare slave. Pored Hardena, Derik Rouz, Dejmian Lilard i Džon Vol su neki od NBA košarkaša koji su izabrali Adidas.

Tako će Harden u proseku u naredne tri sezone od Hjustona dobijati 16.78 miliona po sezoni, dok će od Adidasa prosečno zarađivati 15.38 miliona zelenih novčanica.

(foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.