Harden: Loson nam je trebao

Izvor: MVP.rs, 17.Avg.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden: Loson nam je trebao

Superstar Hjustona je pričao o dolasku plejmejkera i njegovoj ulozi u timu.

Iza Taja Losona je burno leto. Denver Nagetsi su pokušavali da nađu ekipu u koju bi ga trejdovali. Pregovori sa Sakramentom nisu bili uspešni, potom je Loson po drugi put u 2015. godini vozio automobil u alkoholisanom stanju, zbog čega je morao na odvikavanje u trajanju od 30 dana. Nakon toga je problematični plejmejker trejdovan u Hjuston, a ako uspe da se iskontroliše van terena Roketsi bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u Losonu mogli da dobiju ogromno pojačanje.

Džejms Harden se u prethodnih nekoliko nedelja družio sa Losonom i ima samo reči hvale sa svog novog saigrača:

"Taj će nam definitivno pomoći. Sa njim ekipa dobija na brzini, njegove asistencije će nam biti potrebne, a na toj poziciji smo bili slabi, pogotovo tokom plej ofa. Loson je sada u Kaliforniji, sprema se za novu sezonu. Bio sam sa njim prethodnih nekoliko nedelja i mogu da kažem da je zaista fokusiran i da ima ogromnu želju da pokaže svoje prave kvalitete", izjavio je Harden.

(foto: USA Today Sports / Troy Taormina)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.