Hapšenje i zaplena droge na graničnom prelazu Šid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 13:41

Hapšenje i zaplena droge na graničnom prelazu Šid

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije i policije u Šidu, uhapsili su četrdesetsedmogodišnjeg državljanina Bugarske i četrdesetjednogodišnjeg makedonskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pregleda vozila kojima su upravljali osumnjičeni, na Graničnom prelazu Šid, na izlazu iz Srbije, policija je pronašla i oduzela ukupno 171 tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičeni će, uz krivične prijave, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Šidu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bugarin i Makedonac uhapšeni u Šidu zbog droge

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Granična policija i policija u Šidu uhapsile su 47-godišnjeg državljanina Bugarske i 41-godišnjeg makedonskog državljanina...Sumnja se da su pokušali da prokrijumčare iz zemlje ukupno 171 tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci...Njima se na teret stavlja krivično delo neovlašćeno držanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.