Hapoel uzeo pobedu i nadu za crno-bele

Izvor: RTS, 03.Dec.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapoel uzeo pobedu i nadu za crno-bele

Partizan – Hapoel 64:83 (kraj). Košarkaši Partizana poraženi su i sedmi put ove sezone u Evrokupu. Posle solidnog prvog poluvremena, crno-beli stali i dozvolili protivniku da ostvari ubedljiv trijumf. Mačvan fenomenalan, igrali Pavlović i Milosavljević.

19.36 - Kraj u Pioniru, Partizan - Hapoel 64:83.

19.28 - Na sredini poslednje četvrtine, Hapoel ima dvocifrenu prednost - 69:59.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
19.16 - Na ulasku u poslednju četvrtinu, Partizan - Hapoel 53:62.

Mačvan je na 24 postignuta poena, prati ga Andrić sa 15. Na drugoj strani, Džons je najefikasniji sa 16 poena.

19.06 - Bolji početak drugog poluvremena za Hapoel, koji na sredini treće četvrtine vodi sa50:44.

18.43 - Poluvreme, Partizan - Hapoel 37:35.

Milan Mačvan je za 16 minuta igre zabeležio 18 poena i osam skokova. Mihajlo Andrić dodao je sedam poena (dve trojke), po četiri poena postigli su Dalo i Marinković.

18.30 - Sredina je druge četvrtine, Partizan vodi 26:24.

18.19 - Posle prve četvrtine, Partizan - Hapoel 14:15.

Milan Mačvan je jedini raspoložen u crno-beloj ekipi sa 10 poena, Milosavljević i Pavlović, za sasa, bez poena.

18.11 - Neefikasan početak meča na obe strane, na sredini prve četvrtine nerešeno je 6:6.

18.02 - Počeo je meč između Partizana i Hapoela.

18.01 - Pre početka meča, publika je minutom ćutanja odala počast preminulom Acu Petroviću.

17.55 - Nekoliko minuta ostalo je do početka meča, publika gromoglasnim aplauzima pozdravila povratnike u crno-belu ekipu, Dragana Milosavljevića i Sašu Pavlovića.

Partizan protiv Hapoela traži tek drugu pobedu u Evrokupu ove godine, ali pobedu koja bi mogla u potpunosti da preokrene sezonu u korist izabranika Duška Vujoševića.

Crno-beli će protiv izraelske ekipe igrati u pojačanom sastavu, u timu će biti oporavljeni kapiten Dragan Milosavljević, kao i poslednje pojačanje, novo-staro lice – Saša Pavlović. U ekipi neće biti Eda Muriča, koji se povredio na derbiju protiv Crvene zvezde.

U prvom delu takmičenja, Partizan je poražen u Jerusalimu tri poena razlike, ali se čini da su crno-beli i tada mogli do pobede, da je bilo više zrelosti i razumevanja sudija...

Pobeda Partizanu ne garantuje prolazak u narednu fazu takmičenja u Evrokupu, ali sigurno će biti veliki podstrek za ekipu da u nastavku sezone pokaže svoj puni potencijal.

Meč između Partizana i Hapoela igra se u beogradskoj hali Pionir, sa početkom od 18 časova, a kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Hapoel uzeo pobedu i nadu crno-belih

Izvor: RTS, 03.Dec.2014

Partizan – Hapoel 64:83 (kraj). Košarkaši Partizana poraženi su i sedmi put ove sezone, lime su izgubili šanse za nastavak takmičenja u Evrokupu. Posle solidnog prvog poluvremena, crno-beli stali i dozvolili protivniku da ostvari ubedljiv trijumf. Mačvan fenomenalan, igrali Pavlović i Milosavljević...Košarkaši...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.