Haos u NBA  48 igrača pozitivno na koronavirus

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 09:10

Haos u NBA " 48 igrača pozitivno na koronavirus

Loše vesti stižu iz NBA lige.

Kako su u noći između srede i četvrtka preneli američki mediji, NBA liga suočava se sa novim problemom.

Pred početak nove sezone obavljaju se testovi na koronavirus i u periodu od 24. do 30. novembra testirano je 546 igrača.

Od njih 546 pozitivno je bilo njih 48. Imena igrača nisu navedena, niti je rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz kojih ekipa su zaraženi igrači, ali broj od 48 osoba u takvoj zajednici uopšte nije mali.

Možemo samo da se nadamo da sezona nije ugrožena, a i liga je sama objavila da pojedinačni pozitivni testovi neće odlagati utakmice i da će se o tome razgovarati, tek ukoliko u jednom timu bude više zaraženih osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KORONA HAOS U NBA: Virusom zaraženo 48 igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Loše vesti....Kako su u noći između srede i četvrtka preneli američki mediji, NBA liga suočava se sa novim problemom.Pred početak nove sezone obavljaju se testovi na koronavirus i u periodu od 24. do 30. novembra testirano je 546 igrača, od kojih je 48 pozitivno na koronavirus...Imena igrača...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.