Haos u Junajtedu: Kapiten terao Murinja na Instagramu

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Junajtedu: Kapiten "terao" Murinja na Instagramu

Antonio Valensija u sredu je objasnio svoj potez na društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/AP/Jon Super

Tenzija u klubu i ogromna kriza igre Mančester junajteda danima su najaktuelnija tema u Engleskoj i tamošnjim medijima. Tako je bilo i do srede, tako je i u sredu, dan nakon što ekipa Žozea Murinja nije pobedila ni i u četvrtoj uzastopnoj utakmici (Vulverhempton, Derbi Kaunti, Vest Hem i Valensija).

Ovog puta, u prvom planu nije nezadovoljni Pol Pogba, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do sada verni "vojnik" kluba, kapiten Antonio Valensija.

Snažni desni bek Junajteda oglasio se na svom Twitter profilu jutro posle meča protiv Valensije i objasnio jedan svoj jučerašnji "lajk" koji nije promakao njegovim pratiocima, a samim tim je "stigao" i do kluba.

Ekvadorac koji je već devet godina član Mančester junajteda označio je u utorak mu se sviđa Instagram objava jednog korisnika koji je tražio smenu menadžera. U "postu" koji je Valensija "lajkovao" bilo je napisano: "Murinjo je učinio da je gledanje Junajteda kazna. Vreme je da Murinjo ode".

Kapiten "đavola" je u sredu objasnio taj svoj potez.

"Juče (u sredu) sam 'lajkovao' post na Instagramu bez čitanja teksta koji je pratio sliku. To nisu moji pogledi i izvinjavam se zbog toga. Dajem punu podršku menadžeru i saigračima. Svi dajemo sve što možemo da popravimo rezultate", napisao je Valensija.

Bio defanzivac Junajteda saglasan sa tom porukom ili ne, na teži način je naučio da bi trebalo da bude veoma oprezan na društvenim mrežama. Pogotovo tokom ovako duboke krize svog kluba.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.