Haos u Amsterdamu: Italijani s šrafcigerima na meč!

Izvor: Mondo, 10.Apr.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Amsterdamu: Italijani s šrafcigerima na meč!

Policija je srećom primetila da je grupa navijača sumnjiva i kod njih je pronašla alatke koje su želeli da upotrebe kao oružje.

Pune ruke posla za policiju pred meč Lige šampiona!

Kako prenose vodeći mediji iz Holandije, tamošnja policija je uhapsila desetine navijača iz Italije kod glavne metro stanice u Amsterdamu pošto je kod njih primetila razno oružje, kog su probali da se otarase pre intervencije.

Ovi "navijači" pokušali su da oružje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << unesu na večerašnju utakmicu između Ajaksa i Juventusa na "Johan Krojf areni", ali su srećom sprečeni u tome.

Policija je saopštila da su kod sebe imali šipke, čekiće, šrafcigere...

Prvi meč četvrtfinala Lige šampiona između Ajaksa i Juventusa počinje u 21 čas uz direktan prenos na TV Arena Sport, odnosno tekstualni na MONDO portalu, dok vas nakon utakmice na MONDU takođe očekuju i svi hajlajtsi.

Nadamo se da u međuvremenu neće biti novih problema sa "navijačima".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.