Handanović: Juventus još nije šampion

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Handanović: Juventus još nije šampion

- Nisu igrači Juventusa sa druge planete, ali su, činjenica je, zasluženo na prvom mesto zbog dobrih igara i rezultata. Ipak, ne zaboravite da cele prošle sezone nisu nijednom poraženi, a u prvom delu ove su već izgubili dva puta - kazao je Handanović italijanskim medijima.
Pored Intera, "gužvu" u borbi za drugo mesto prave još Lacio, Fiorentina i Napoli.
- Čini se da je liga veoma izjednačena, svi mogu da 'pritisnu' Juventus. Ništa još nije gotovo, sada je decembar, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne maj - naveo je slovenački reprezentativac.
On je dodao i da je Inter ove sezone rano počeo sa takmičenjem u Ligi Evrope, što je uticalo na dalju formu ekipe.
- Na početku smo bili veoma dobri u Ligi Evrope i u Seriji A. Ipak, nakon tih uspeha izgubili smo korak. Zato mislim da ima prostora da napredujemo u nastavku sezone - dodao je on.
Prvu utakmicu u 2013. godini Inter će odigrati 6. januara, kada gostuje Udinezeu, bivšem Handanovićevom klubu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.