Hamilton osvojio pol poziciju u Monci

Izvor: Beta, 06.Sep.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton osvojio pol poziciju u Monci

BEOGRAD, 6. septembra 2014. (Beta) - Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je u subotu početnu, "pol" poziciju u trci za Veliku nagradu Italije u Formuli jedan, petu ove sezone.

Hamilton je krug na stazi u Monci prešao za jedan minut, 24 sekunde i 109 stotinki. Njemu će društvo u prvom redu praviti timski drug Niko Rozberg, dok će u drugom redu biti dvojac Vilijamsa Valteri Botas i Felipe Masa.

Hamilton zaostaje 29 bodova za Rozbergom u generalnom plasmanu vozača, a danas je držao prvo mesto sve vreme i na kraju o timskog druga bio bolji za skoro dve desetinke.

Trka za VN Italije vozi se u nedelju od 14.00.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamiltonu pol pozicija na VN Italije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2014

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je početnu, "pol" poziciju u trci za Veliku nagradu Italije u Formuli jedan, petu ove sezone...Kreće sa prvog mesta: Luis Hamilton.. .. ..Hamilton je krug na stazi u Monci prešao za jedan minut, 24 sekunde i 109 stotinki. Njemu će društvo u prvom redu praviti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.