Hames odbrusio Kovaču: Nismo ti mi Frankfurt!

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hames odbrusio Kovaču: Nismo ti mi Frankfurt!

Fudbaler Bajern Minhena Hames Rodriges odbrusio je treneru ekipe Niku Kovaču, koji je na meti kritičara usled loših rezultata svoje ekipe.

Fudbaleri Bajerna su sve nezadovoljniji vođenjem ekipe hrvatskog stručnjaka, a neki su svoje nezadovoljstvo izneli javno.

Bajern je u poslednja tri meča remizirao dva puta (Augsburg, Ajaks) i poražen jedanput (Herta).

Hames Rodriges, kolumbijska zvezda koja je došla iz Real Madrida, odbrusio je Kovaču pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na to da je Bajern mnogo veće ime od Nikove prethodne ekipe, Ajntrahta iz Frankfurta, koji ima znatno manji renome.

"Nismo ti mi Frankfurt", ljutiti Rodriges rekao je Kovaču posle novog kiksa Bavaraca.

Nije samo Hames nezadovoljan stanjem u Bajernu, već i većina ostalih prvotimaca, a Kovačev status u šampionu Nemačke je veoma poljuljan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.