Haland tera konkurenciju, napadač se vraća kući?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haland tera konkurenciju, napadač se vraća kući?

Norvežanin ostaje bez konkurencije.

Transfer Erlinga Halanda je bila jedna od najpraćenijih vesti kada pričamo o zimskom prelaznom roku. Traženi Norvežanin se na kraju "skrasio" u Borusiji gde je potpisao ugovor do juna 2024. godine.

Deluje da će Norvežanin ostati usamljena "devetka", po nemačkim medijima se pojavila vest da je Pako Alkaser napustio klub uoči predstojeće utakmice sa Augzburgom.

Španac je postao sinonim za "džokera" sa klupe, ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone je upisao 11 nastupa i pet golova u Bundesligi dok je u LŠ nastupio na tek dva meča sa jednom asistencijom, bili su tu i problemi sa povredama.

Bivši napadač Barselone i Valensije se vraća upravo na "Mestalju" odakle je i ponikao. "Slepi miševi" već imaju napred Rodriga i Maksija Gomeza, za Španca postoji veliko interesovanje.

Videćemo kakvi su dalji potezi čelnika Valensije ukoliko se ovaj povratak obistini.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.