Hajnkes: Polako momci, Roura: Nismo imali svežinu

Izvor: Press, 24.Apr.2013, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajnkes: Polako momci, Roura: Nismo imali svežinu

- Naravno da sam srećan jer smo pobedili Barselonu sa 4:0. Ali, imamo i revanš i zato bih voleo da se ne zanosimo previše. Nismo u finalu, bar ne dok ne odigramo ovako dobro i na "Kamp Nou - rekao je Hajnkes, kojeg će na kraju sezone na klupi zameniti upravo bivši trener Barselone, Pepe Gvardiola.

Hajnkes kaže da zna šta je ove sezone "probudilo" njegovu ekipu koja je bukvalno gazila sve svoje rivale, kako u LŠ, tako i u Bundesligi, gde je već obezbeđenja titula.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Prvo, protiv Barselone smo se striktno držali onog što smo se dogovorili. A drugo, mislim da jedostatak trofeja u prethodne dve sezone probudio glad kod mojih igrača. A tu želju su i pokazali sinoć kada su trčali 90 minuta do iznemoglosti - dodao je on.

Jedan od junaka ove velike pobede, dvostruki strelac Tomas Miler, nadovezao se na trenerove reči.

- Do sada nisam ni imao pojma da na jednom meču mogu da pretrčim preko 13 kilometara. Stvarno smo izginuli na terenu jer smo mnogo želeli ovu pobedu - dodao je Miler.

Barselona je u Minhenu izgubila rezultatom 4:0, i sada im predstoji težak posao da nas svom terenu nadoknadi prednost Bajerna.

Sa druge strane, pomoćni trener Barselone Đordi Roura pohvalio je nemački tim na sjajnoj partiji.

- Bajern je zasluženo pobedio. Nadigrali su nas u svakom smislu igre, i taktički i fizički. Nama je nedostajalo svežine, a to nam je upravo trebalo. Znamo da je sada situacija veoma teška, ali čeka nas još jedan meč i daćemo sve od sebe da pobedimo kod kuće - rekao je on.

Revanš meč između Bajerna i Barselone igraće se 1. maja u Španiji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.