Hadersfild na šaljiv način predstavio novog menadžera

Izvor: RTS, 22.Jan.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadersfild na šaljiv način predstavio novog menadžera

Hadersfild taun imenovao je Jana Ziverta za novog menadžera, a u njegovom predstavljanju javnosti učestvovao je i izvesni Martin iz Vejkfilda, koga je novinar Skaj sporta u nedelju greškom zamenio sa nemačkim trenerom.
Martin Vurhurst u nedelju je pratio utakmicu između Hadersfilda i Mančester sitija, koji su "terijeri" izgubili rezultatom 3:0.

To je ujedno bio i poslednji meč Davida Vagnera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na klupi Hadersfilda. Klub je ekspresno reagovao i na njegovo mesto doveo Jana Ziverta, dosadašnjeg trenera rezervne ekipe Borusije iz Dortmunda.
Posle meča, novinar Skaj sporta prišao je Martinu, misleći da je on Zivert, pa je čovek iz Vejkfilda preko noći postao slavan, te ga je klub zamolio da pomogne u predstavljanju novog menadžera.
Hadersfild je trenutno poslednji na tabeli Premijer lige sa 11 osvojenih bodova iz 23 utakmice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.