Izvor: RTS, 22.Feb.2022, 16:20

Hačanov naredni rival Đokovića u Dubaiju

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dubaiju, pošto je savladao Australijanca De Minaura sa 6:3, 6:7 (1-7), 7:5.
Hačanov je narednu rundu izborio posle dva sata i 48 minuta igre i zakazao duel sa najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem, koji je juče savladao Italijana Lorenca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Musetija na startu turnira sa 6:3, 6:3.

Đoković je protiv Hačanova odigrao pet mečeva i zabeležio četiri pobede, uključujući i meč u četvrtfinalu Dubaija na putu do trofeja 2020. godine.
Turnir u Dubaiju, iz serije 500, igra se za nagradni fod od 2.794.840 dolara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev siguran na startu Akapulka, Nadal bolji od Kudle

Izvor: RTS, 23.Feb.2022, 08:08

Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Akapulku, pošto je u dva seta (6:3, 6:4) bio bolji od Benoe Pera. Rafael Nadal siguran protiv Denisa Kudle - 6:3, 6:2. . Drugi teniser sveta Danil Medvedev uspešno je startovao na ATP turniru u Akapulku, pošto je u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.