Habib će braniti pojas u 2020. godini

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 20:27

"Habib će braniti pojas u 2020. godini"

Ali Abdelaziz, menadžer MMA borca Habiba Nurmagomedova potvrdio je da će se njegov klijent boriti u 2020. godini.

Habib Nurmagomedov je neporaženi UFC šampion lake kategorije i prema mišljenju mnogih najbolji ikada koji se borio u toj kategoriji.

Ruski MMA borac je nedavno izgubio oca i trenera, pošto je Abdulmanap Nurmagomedov preminuo usled komplikacija prouzrokovanim koronavirusom.

Habib i Abdulmanap su bili jako bliski, pošto je njegov otac bio zaslužan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sve sportske uspehe i čak je najviše uticao na to da se Habib ne penzioniše i potpuno povuče u sebe kada ga je mučila povreda kolena zbog koje je umalo upao u depresiju.

Zbog svega navedenog mnogi su smatrali da se Habib više neće boriti i da će uskoro završiti karijeru i čak navodili primere Majka Tajsona koji nikada nije bio isti otkako mu je trener Kus D'Amato preminuo.

"Habib ne ide u penziju. Ima određene ciljeve koje nije ispunio i sigurno će se boriti u 2020. godini. Dejna i on trenutno vode pregovore oko toga i uskoro ćemo znati i datum, pa kada se dogovore Dejna će obelodaniti. Sprema se blokbaster, borba sa Džastinom Gejtdžijem, pošto su to dva najbolja borca lake kategorije na svetu i to ne samo trenutno nego tokom protekle decenije. Džastin je "ubio" svoje prethodne protivnike, pogledajte kako je "razmontirao" Tonija Fergusona. Toni je fantastičan borac, a izgledao je kao amater protiv njega. Dvojica najboljih će se boriti", rekao je Ali Abdelaziz, menadžer Habiba Nurmagomedova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.