HVATA SE ZA SLAMKU: Alkaraz od NJE traži pomoć pred meč sa Novakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 10:30

HVATA SE ZA SLAMKU: Alkaraz od NJE traži pomoć pred meč sa Novakom

Sledi velika bitka za trofej.

Nedelja će doneti odgovor na pitanje da li je Karlos Alkaraz spreman da sruši Novaka Đokovića. Oni će igrati finale na najprestižnijem turniru na svetu - Vimbldonu, a Španac još razmišlja o meču na Rolan Garosu gde ga je Srbin rutinski savladao u polufinalu sa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1).

- Probaću da ovde u finalu ne uđem sa toliko nervoze kao što sam tada u Parizu, u polufinalu. Pokušaću da budem relaksiran, da uživam u trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer na Rolan Garosu u prvom setu nisam uopšte uživao. Drugačije ću da pripremim meč nego tada što sam pripremio. Biće drugačije za mene. Nadam se da me neće snaći ista stvar kao tada. Imam psihologa sa kojim radim još od početka 2020. godine. Ona mi pomaže mnogo. Razgovaraću sa njom kako da pripremim meč, to je jako važan momenat za mene, neće biti lako. Ali razgovaraću svakako sa njom - otkrio je Karlos Alkaraz.

Da li psiholog pomoći Špancu teško je reći, ali jasno je da igra pod manjim pritiskom budući da je Novak apsolutni favorit na meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.