Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANO: Zvezdaši rekordno dali krv, bravo!

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ okončan je prvi od dva predviđena dana za dobrovoljno davanje krvi.

Tokom celog dana je u i ispred Medija centra bila velika gužva, i već tada je svima bilo jasno da će rekord po broju prikupljenih jedinica krvi biti oboren.
I tako i bi! U periodu od 9 do 18 časova, prikupljeno je čak 720 jedinica krvi što je apsolutni rekord Zavoda za transfuziju krvi kada se u obzir uzme jednodnevni učinak! Nesumnjivo odlične vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za radnike ovog Zavoda koji svakodnevno brinu o ljudskim životima.
Akcija davanja krvi biće nastavljena sutra, na istom mestu, i u istom terminu. Biće to prilika da se ova izvanredna cifra prikupljenih jedinica još i uveća. Takođe, i sutra će svi koji daju krv na poklon dobiti ulaznicu za utakmicu Crvena zvezda – Krasnodar.
Zvezdaši, svaka čast!
The post HUMANO: Zvezdaši rekordno dali krv, bravo! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OBOREN REKORD ZAVODA ZA TRANSFUZIJU: Prvog dana 720 ljudi dalo krv na Marakani!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2017

U Medija centru stadiona "Rajko Mitić" okončan je prvi od dva predviđena dana za dobrovoljno davanje krvi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.