HUMANI CRVENO-BELI: Zvezdini kapiteni OBRADOVALI mališane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI CRVENO-BELI: Zvezdini kapiteni OBRADOVALI mališane (FOTO)

Nenad Milijaš i Dušan Anđelković posetili Humanitarnu organizaciju "Radost deci".

Fudbaleri Crvene zvezde posetili su Humanitarnu organizaciju "Radost deci" i proveli prijatno vreme u razgovoru sa decom.

Fudbaleri Zvezde isprobali novu travu na „Marakani“! (VIDEO)

Kapiten i njegov zamenik, Nenad Milijaš i Dušan Anđelković iskoristili su priliku da obiđu Zvezdine navijače u ustanovi "Radost deci" i time im doneli mnogo sreće. Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korisnici ovog centra dočekali fudbaler Zvezdine pesme i uz čestitke za pobede u dosadašnjem delu sezone. Kroz razgovor sa decom fudbaleri crveno-belih prisetili su se mnogih pobeda i lepih trenutaka o kojima se, kako kažu domaćini, u ovoj ustanovi često priča. Pokloni sa Zvezdinim obeležjima obradovali su mališane, a prilika da upoznaju prvotimce Zvezde, da se sa njima fotografišu i razgovaraju im je još više značila.

Kao uspomenu sa ovog druženja Milijaš i Anđelković poneli su crteže koje su za njih napravili domaćini i obećali da će oni zauzeti posebno mesto u Zvezdinoj svlačionici.

Humanitarna organizacija "Radost deci" bavi se vaninstitucionalnim aktivnostima i programima, aktivno učestvuje u procesu inkluzije, kao i u senzitizaciji društva ka osobama sa smetnjama u intelektualnom razvoju. Godišnje kroz ovu ustanovu prođe preko 300 deca koja su uključena u različite inkluzivne i vaspitne programe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi crteži u Zvezdinoj svlačionici (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Sep.2017

Nenad Milijaš i Dušan Anđelković u poseti mladima iz humanitarnog centra "Radost deci"...Foto: YouTube/pritnscreen..Fudbaleri Crvene zvezde, Nenad Milijaš i Dušan Anđelković, posetili su humanitarnu organizaciju "Radost deci" i tom prilikom ulepšali dan mladima zajedničkim fotografisanjem,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.