Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 13:33

HRVAT OBOREN ZA MEDALJU! Srbija ima još jednu bronzu

Rvač Zurabi Dautašvili doneo još jedno odličije našoj zemlji posle trijumfa nad Ivanom Huklekom - 6:1

Srbija ima još jednu medalju! Zurabi Datunašvili osvojio je bronzano odličije, u rvanju grčko-rimskim stilom do 87 kilograma, pošto je bio bolji od Hrvata Ivana Hukleka i napravio najveći uspeh u karijeri.

Sjajnu partiju pružio je naturalizovani Gruzin, i digao se posle poraza u prvom kolu. U borbi za bronzu odabrao je pravu taktiku. Čekao je grešku rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i dočekao je već u prvoj rundi. Iskoristio je najbolji trenutak Zurabi da ščepa hrvatskog rvača i praktično obriše patos sa njim. Nizom dobrih zahvata stigao je do prednosti od 6:1.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.