Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Inter poslao 55 miliona evra za SMS, ali Genk ‘kvari’ posao!

Za Sergeja Milinković – Savića dobijena ponuda od 55 miliona evra, ali Italijane „ubija“ dogovor sa Genkom.

Odigrao je dobru sezonu u Laciju Sergej Milinković – Savić i našao se na meti velikih klubova, a posebno su se raspitivali iz Italije, da bi Inter poslao ponudu od 55 miliona evra! U Rimu su bili zatečeni ogromnom sumom koju je spreman da plati gigant iz Milana, ali kako ekskluzivno saznaje HotSport izgleda da će morati, bar za sada, da se zahvale >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kupcima sa odgovorom „Srbin nije na prodaju“.
Razlog je klauzula iz ugovora koja postoji između Genka, ekipe iz koje je Milinković došao u ‘večni grad’, da ukoliko plavi budu prodali vezistu u periodu od dve godine, zaključno sa letnjim prelaznim rokom 2017. godine, da Belgijancima sledi pola novca. Suma od 27,5 miliona je mnogo za drugu stranu, a posle ovog perioda procenti dodatne zarade za Belgijance se smanjuju.
Pred kraj prosle sezone Lacio je pojačao primanja Srbinu, koji je za dve godine nastupa u Italiji upisao 59 mečeva i postigao pet pogodaka. Vremena za novi ekstra transfer svakako da ima za momka, koji je rođen u Ljeidi (Španija) pre 22 godine, gde mu je igrao otac.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Inter poslao 55 miliona evra za SMS, ali Genk ‘kvari’ posao! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.