Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT ANALIZA: Igramo svoju igru, gledamo u Špance

Kadeti Srbije odigrali su nerešeno sa Španijom u drugom kolu prvenstva Evrope i ostali u igri za drugo mesto, koje vodi u četvrtfinale.

Najlakši put bi bio da Srbija u poslednjem kolu pobedi Holandiju, a da Španija savlada Italiju. U tom slučaju Španija bi imala sedam bodova, Srbija četiri, Holandija i Italija po tri. To je idealan scenario.
EP, KADETI: ‘Orlići’ se nisu predali, osvojen bod protiv ‘furije’
Ako Španija i Italija odigraju nerešeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbija mora da pobedi sa dva gola razlike Holandiju. Ni to nije nemoguće.
Srbija može dalje i ako Italija pobedi Španiju, ali onda “Orlići” moraju da napune mrežu Holanđana, što nije baš najrealnije.
Gledaju se bodovi, pa gol razlika, pa više postignutih golova, pa međusobni dueli.
Poraz ili nerešen rezultat šalje ekipu Ilije Stolice kući. Zato momci glavu gore i na pobedu protiv Holandije.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.