HOROR NA STADIONU: Navijač u sred meča PAO SA TRIBINE i poginuo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 10:04

HOROR NA STADIONU: Navijač u sred meča PAO SA TRIBINE i poginuo (VIDEO)

Utakmica odmah prekinuta...

Tragedija se dogodila na stadionu "Monumental" u Argentini tokom utakmice između River Plejta i Defense i Justicije. Nažalost, jedan od navijača tima iz Buenos Ajresa je pao sa ograde na donji nivo stadiona i izgubio život.

On je odmah pronađen mrtav, a organizatori su odmah obavestili sudiju Fernanda Rapalinija koji je odmah prekinuo meč. Utakmica je zaustavljena u 27. minutu pri rezultatu 0:0.

- Pitao sam šta se desilo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizatori su mi rekli da je navijač pao s tribine. Zatim su me zamolili da prekinem utakmicu i to sam uradio - rekao je Rapalini posle meča.

👉 Fernando Rapallini, árbitro del encuentro suspendido entre River y Defensa, habló tras la tragedia en el Monumental: "Los organismos de seguridad me pidieron que pare el partido". pic.twitter.com/KNAeH4ZVHC

— TyC Sports (@TyCSports) June 3, 2023

Navijač je pao sa vrha tribine i ostao mrtav, a nakon tužne vesti, ogroman stadion je trebao biti evakuisan za samo pola sata. Kako bi se sprovela istraga, "Monumental" će biti zatvoren narednih 24 sata. Identitet preminulog navijača za sada nije poznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.