Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOKEJ: Odigran najduži meč u istoriji

Hokejaši norveških timova Storhamar Dragons i Sparta Voriors odigrali su prošle noći utakmicu za koju se veruje da je najduža u istoriji tog sporta.
Meč se završio osam i po sati nakon što je počeo, pre nego što je Joakim Jensen dva i po sata nakon ponoći uspeo da postigne pobednički gol za Dragonse.
Efektivno se igralo 217 minuta i 14 sekundi, odigrano je čak osam produžetaka, a rezultat je na kraju bio 2:1 za Dragonse.
Najduži meč u NHL-u odigran je davne >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 1936. godine kada su Detroit Red Vingsi pobedili Montreal Marunse posle 176 minuta igre i šest produžetaka.
The post HOKEJ: Odigran najduži meč u istoriji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hokejaški meč trajao rekordnih 217 minuta

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2017

Hokejaši norveških timova Storhamar Dragons i Sparta Voriors odigrali su prošle noći utakmicu za koju se vjeruje da je najduža u istoriji tog sporta...Meč se završio osam i po sati nakon što je počeo, prije nego što je Joakim Jensen dva i po sata nakon ponoći uspio da postigne pobjednički...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.