HOĆE DA SE NAGODI: Mouče ima NEOČEKIVAN predlog za čelnike ZVEZDE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE DA SE NAGODI: Mouče ima NEOČEKIVAN predlog za čelnike ZVEZDE (FOTO)

Argentinac želi da se što pre rastane sa crveno-belima.

Nije se Pablo Mouče snašao u Crvenoj zvezdi i zbog toga se vratio u domovinu kako bi pokušao da “oživi” svoju karijeru. Još uvek sve nije zvanično rešeno sa srpskim klubom, ali je Argentinac otvoren za sve predloge samo da bi se vratio kući.

NEDOVIĆ PRIZNAO: Zvali su me iz Zvezde, evo šta sam im ODGOVORIO (FOTO)

- Stvari u Srbiji nisu završene na način na koji sam želeo i sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušavamo da pregovaramo o mom odlasku. U pregovorima smo zbog nekih dugova i spreman sam svih tih para da se odreknem kako bih igrao u Argentini - rekao je Mouče za “Radio la Red”.

DELIJE GA NISU ZABORAVILE: Bivši igrač Zvezde u PREMIJER ligi (FOTO)

Uveren je da će uskoro pronaći novi klub.

- Spreman sam da saslušam bilo koju ponudu argentinskih klubova. Iz Boke me niko nije zvao, San Lorenco je veliki klub i jedna veoma ozbiljna institucija. Biću srećan da igram u klubu koji me želi - poručio je Mouče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.