HENDIKEP ZA MILAN: Bez Ibre i na Juventus

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 16:16

HENDIKEP ZA MILAN: Bez Ibre i na Juventus

Nije se još oporavio.

Fudbaleri Milana u nedelju od 20.45 gostuju Juventusu u Torinu, a na tom meču će biti bez pomoći svog najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin nije igrao ni na meču Lige šampiona protiv Liverpula tokom nedelje. Ibrahimović ne želi da žuri sa oporavkom, pa zbog toga Stefano Pioli neće računati na njega protiv "stare dame".

Šampion Španije Atletiko još nema poraz u novoj sezoni, a danas (16.15) mu u goste dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bilbao, koji takođe nije nijednom izgubio u prva četiri kola. Kvota na keca je 1,70, na iks 3,60, a na kombinazziju 1&0-2 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Bilbao.

On se prošlog vikenda vratio na teren i postigao gol u pobedi Milana protiv Lacija 2:0, ali očigledno da povredu nije u potpunosti zalečio.

Zlatan je inače i bivši igrač Juventusa. Igrao je za torinski klub u periodu od 2004. do 2006 godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.