Gvideti: Spremni smo, idemo po četiri pobede

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 22:24

Gvideti: Spremni smo, idemo po četiri pobede

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti izjavio je da je njegov tim spreman za mečeve u III sedmici Lige nacija, saopštio je OSS.

"Tim je spreman, u punom smo sastavu. Tijana Bošković i Maja Ognjenović nisu na svom maksimumu, to je normalno. Svakako su na visokom nivou. Probaćemo da dobijemo četiri meča, da se borimo i napredujemo. Neće biti lako. S Kinom je uvek teško, Nemačka je u dobroj formi, Dominikanska Republika je opasan tim, i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraju će verovatno biti najlakši meč protiv Bugarske", rekao je Gvideti.

Srbija će od 12 časova igrati sa selekcijom Kine.

"Idemo meč po meč. Naredni igramo protiv Kine. Oni igraju dobro, odlično sa srednjacima. Ako budu imali dobar prijem, neće biti lako našim blokerima. Ali u dobrom smo stanju i spremni da počnemo", zaključio je Gvideti.

Srbija se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli sa 10 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.