Gvardiola zvanično doveo golmana za 40 miliona evra!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jun.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola zvanično doveo golmana za 40 miliona evra!

Pep Gvardiola je doveo novog golmana u Mančester Siti, drugog najskupljeg u istoriji fudbala!

U pitanju je Ederson, doskorašnji čuvar mreže Benfike, koji na Etihad stiže za sumu od 40 miliona evra.

Ovu vest je potvrdio upravo portugalski klub u zvaničnoj izjavi u četvrtak ujutru. Podsetimo, realizacija ovog transfera je imala problem.

Naime, problem je bio taj što Edersonov bivši klub Rio Ave ima 30% udela u vlasništvu igrača, dok je 20% agencije koju vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jedan od najmoćnijih menadžera Evrope Žorž Mendeš, najpoznatiji po tome da zastupa Kristijana Ronalda.

Foto: Tanjug/Ap

S obzirom na to da su u Engleskoj od 2008. godine zabranjeni transferi igrača u kojima sudeluje i “treća strana”, sve dok Siti ne reši tu zavrzlamu, Ederson ne može da bude registrovan u FA

Ovo je drugi večliki transfer Građana, nakon što su iz Monaka doveli Bernarda Silvu.

Podsetimo, Gvardiola je odlučio da kompletno renovira tim i jednostavno je morao da pođe od golmana. Jer, Bravo je imao očajnu sezonu iza sebe.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NOVI VELIKI TRANSFER ‘GRAĐANA’: Drugi najskuplji golman dolazi u Mančester Siti

Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2017

Pep Gvardiola doveo je Edersona iz Benfike u Mančester siti, potvrdio je portugalski klub u zvaničnoj izjavi u četvrtak.. . Doskorašnji čuvar mreže Benfikeb stiže na Etihad za sumu od 40 miliona evra, i time je drugi najskuplji golman u istoriji fudbala.. Realizacija ovog transfera naišla je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.