Gvardiola odveo Barsin najblistaviji biser u Juventus!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola odveo Barsin najblistaviji biser u Juventus!

La Masija praktično kao supermarket u poslednje vreme, sada odlazi i najbolji...

Juventus je zvanično obavestio Barselonu da je postigao dogovor sa 16-godišnjim Pablom Morenom, platiće 3 miliona evra za najboljeg strelca Barsine akademije koji je do sada  u mlađim kategorijama postigao 200 golova.

Odbio je nekoliko puta da potpiše ugovor sa Kataloncima, njegov agent je Pere Gvardiola, rođeni brat menadžera Sitija, smatraju da će pre dobiti šansu u Juventusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je pogodniji za razvoj mladih igrača.

Moreno se seli u Juventusovu Primaveru, ali bi već naredne sezone mogao da dobija priliku ne samo da trenira sa prvim timom već i da bude na klupi u nekim mečevima i eventualno dobije šansu.

Radi se o pravom biseru, ali to nije jedina Barsina nevolja. Naime, još nekoliko igrača iz njegove generacije odlazi, Serđo Gomez se seli u Dortmund, Andria Bernabe u Mančester Siti, ti transferi su već dogovoreni. Žoel Lopez je blizu Arsenala, a ponude imaju Navaro, Niko Gonzales i Žoze Martinez...

U čemu je problem?

Barsini igrači sada već retko dobijaju priliku u prvom timu, a klub ne može da im ponudi ni tolike ugovore kao ostali, jer ima limit u platama zbog astronomskih primanja igrača prve ekipe, pa je jasno zbog čega gledaju da što pre odu iz "La Masije".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.