Gvardiola obara rekord Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola obara rekord Premijer lige!

'Bild' prenosi informaciju vezanu za platu katalonskog trenera na njegovom narednom radnom mestu.

Poslovično pouzdani nemački list saznaje da će Pep Gvardiola kao menadžer Mančester Sitija godišnje zarađivati 25 miliona evra.

To znači da će aktuelni trener Bajerna iz Minhena biti najplaćeniji menadžer u istoriji Premijer lige kada preuzme kormilo 'Građana' sledećeg leta.

Gvardiola će tako oboriti rekord Žozea Murinja, koji je kao menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čelsija imao primanja oko 15 miliona evra na godišnjem nivou.

Katalonac će na kraju sezone napustiti kormilo najvećeg nemačkog kluba, a na njegovo mesto će doći Karlo Anćeloti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Đavoli" sanjaju Gvardiolu!

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2015, 11:57

Pep Gvardiola je definitivno najtraženiji trener u ovom trenutku...Najavio je definitivan odlazak iz Bajerna na kraju ove sezone, to je objavio i zvaničnim saopštenjem i klub iz Bavarske, a na njegovo mesto stiže Karlo Anćeloti, takođe jedan od najboljih trenera današnjice...Bilo je dosta priče...

Nastavak na Sportske.net...

Najplaćeniji trener u istoriji fudbala: Gvardioli u Mančesteru 25.000.000 evra po sezoni!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2015

Katalonski strateg prelaskom na Etihad obara sve rekorde..Dogovor Đozepa Gvardiole sa čelnicima Mančester Sitija oko preuzimanja kluba sa Etihada izazvao je pravi zemljotres u svetu fudbala, ali to ni nije kraj pomeranja fudbalskog tla u ovoj godini. Prema saznanjima nemačkog Bilda, koji retko greši...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.