Gvardiola ipak dovodi beka i to za siću! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola ipak dovodi beka i to za siću! (video)

Pisalo se da je odustao, ali...

Pep Gvardiola je mučio muku sa pozicijom levog beka, kako je Benžama više vremena proveo van terena nego na njemu.

Igrali su po levom boku u odbrani prinudno i Delf, Laport i Zinčenko, potonji se i ustalio na tom mestu.

Upravo zbog toga, Gvardiola navodno nije želeo da troši novac na novog levog beka, verovao je da su mu Ukrajinac i Mendi dovoljni. Izgleda da je promenio mišljenje.

Kako prenosi novinar portala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Gola" Sem Li, koji je dobro upućen u dešavanja oko kluba sa "Etihada", Mančester siti je voljan da u svoje redove vrati španskog internacionalca Anhelinja iz PSV Ajndhovena.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je još pre šest godina stigao u Mančester, bio je na pozajmicama u Njujorku, Đironi, Majorki i Bredi, da bi ga leta prošle godine PSV doveo u svoje redove.

Odlično se snašao u Holandiji, bio je standardan u PSV u sezoni za nama, što je izgleda probudilo Gvardiolino interesovanje, pa je voljan da ga nakon samo godinu dana vrati na "Etihad".



Pomenuti novinar Sem Li tvrdi i da će to vrlo lako i moći da uradi, kako su "Građani" umetnuli klauzulu, po kojoj za dogovoreni novac mogu da vrate Anhelinja u svoje redove.

Dogovorili su se da Španca mogu da vrate za samo šest miliona evra.

Dakle, Siti bi mogao da dobije fino pojačanje za mali novac, a Gvardiola više ne bi morao da brine za levi bok u odbrani i Mendijevo zdravlje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep to radi najbolje, Siti rešio obe bekovske pozicije?!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 10:09

Dva posla praktično završena, štoper otpada, sigurno neće biti mnogo kupovina do kraja leta...Pošto je Sari stigao u Juventus i potvrdio da ima slično mišljenje o Kanselu kao i Alegri, Juventus je dao zeleno svetlo za pregovore sa Sitijem...Oni se kreću u dobrom pravcu, Italijani su tražili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.