Gvardiola: Samo je Mesi bolji od De Brujnea

Izvor: B92, 18.Sep.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Samo je Mesi bolji od De Brujnea

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola pohvalio je Kevina de Brujnea i izjavio da je jedino Mesi bolji od belgijskog reprezentativca.

"Građani" su u subotu ubedljivo savladali Bornmut sa 4:0, a strelac prvog gola bio je De Brujne.

"Mesi može da se sedi sam za stolom i niko ne može da mu priđe, ali De Brujne može da se sedi za stolom pored", izjavio je Španac.

U dresu Sitija, Belgijanac pruža odlične partije, pa je na 48 odigranih mečeva postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 18 golova i imao 16 asistencija. Gvardiola je tokom svoje karijere u Barseloni trenirao Ćavija i Inijestu, a u Bajernu Ajrena Robena, Franka Riberija, Tomasa Milera...

Pep je izjavio da 25-godišnji fudbaler ambiciozan, kao i da ima potencijala da osvoji neku od individualnih nagrada, koja su do sada bile rezervisana za Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

“On je poseban igrač. Bez lopte je pravi borac, a sa loptom sve jasno vidi. Uvek donosi prave odluke. Jedan je od najboljih i u to nema sumnje mi smo srećni što ga imamo. Ako možeš da osvojiš titule, onda možeš da budeš najbolji, zaključio je Gvardiola.

Mančester Siti se nalazi na prvom mestu Premijer lige sa 15 osvojenih bodova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvardiola: Samo je Mesi bolji od De Brujnea

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2016

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola pohvalio je Kevina de Brujnea i izjavio da je jedino Mesi bolji od de Brujnea..."Građani" su u subotu ubjedljivo savladali Bornmut sa 4:0, a strijelac prvog gola bio je De Brujne..."Mesi može da se sjedi sam za stolom i niko ne može da mu priđe, ali De Brujne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.