Gvardiola: Ponovo smo igrali dobro i izgubili

Izvor: B92, 03.Feb.2020, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Ponovo smo igrali dobro i izgubili

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je posle poraza od Totenhema da se njegova ekipa već nalazila u situaciji da bude poražena uprkos dobroj igri

On je dodao da će utakmicu morati da analiziraju svi zajedno.

"Ponovo se dogodilo to da igramo dobro a izgubimo utakmicu. Imal isu dva šuta i postigli dva gola. Nemam previše toga da kažem, moramo da prihvatimo ovo i analiziramo, nije lako", rekao je Gvardiola, prenosi goal.com.

"Građani" su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraženi na gostujućem terenu od Totenhema sa 2:0 u 25. kolu Premijer lige.

"Bila bi greška kada bih rekao da smo bili loši, stvorili smo šanse, ne mogu da budem kritičan. To se već desilo nekoliko puta ove sezone. Rekli smo na poluvremenu da moramo da igramo pažljivo, dobili smo neke brze žute kartone", naveo je Gvardiola.

Mančester siti je trenutno 2. na tabeli sa čak 22 boda zaostatka u odnosnu na lidera Liverpul.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.