Gvardiola: Njukasl postaje jedan od najtežih protivnika

Izvor: B92, 21.Avg.2022, 23:26

Gvardiola: Njukasl postaje jedan od najtežih protivnika

Fudbaleri šampiona Engleske, Mančester sitija, osvojili su bod na gostovanju Njukaslu.

Meč je završen rezultatom 3:3, bio je to sjajan fudbal i nerešen rezultat je možda i najpravedniji ishod po svemu što su igrači oba tima prikazali.

Menadžer "građana", Pep Gvardiola, kaže da je impresioniran igrom Njukasla pod komandom Edija Haua.

"Uradio je vrhunski posao. Vidite kako njegov tim raste. Njukasl ima sve, brzinu, kvalitet. Fizički su jaki, teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrati ovde. Počeli smo dobro, ali je Njukasl bio tako agresivan, nismo imali kontrolu. Postaju jedan od najtežih protivnika. Opet, stvorili smo mnogo prilika, na kraju smo pokazali ko smo", kaže Španac.

Edi Hau je takođe bio zadovoljan igrom svog tima.

"Nadam se da je ovo samo nagoveštaj budućnosti Njukasla. Pomalo smo razočarani što nismo pobedili, ali pozitivne stvari nadjačavaju negativne. Ovo je bila najbolja igra San Maksimana otkako sam menadžer. Bio je na električni pogon. Dao nam je sasvim drugu dimanziju. Izazov za njega je da to radi svake nedelje", zaključio je Hau.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.