Izvor: Press, 06.Jul.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guti otišao iz Reala, sada u stručnom štabu Bešiktaša

Trener mladog tima i nekadašnji fudbaler Real Madrida Hose Marija Guti napustio je redove prvaka Evrope i postao pomoćnik Senolu Gunešu u Bešiktašu.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images


Nekadašnji reprezentativac Španije ponovo ce raditi u klubu iz Istanbula gde je završio igračku karijeru, ali ovog puta kao trener.
"Želim da se zahvalim Real Madridu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mom klubu i mom domu svih ovih godina gde sam uživao kao igrač i kao trener. U narednih nekoliko dana Istanbul će opet postati kuća moje porodice i mene, gde ću raditi kao pomoćni trener Bešiktaša. Hvala Bešiktašu na poverenju'', objavio je Guti na Instagramu. 

Guti je skoro ceo život proveo u Realu, prošao je sve mlađe selekcije, bio prvotimac, kasnije i trener, a upravo je iz Madrida prešao u Bešiktaš da završi igračku karijeru odigravši jednu sezonu. 

Pet godina je bio trener u Realu, a sada se ponovo odlučio za odlazak u Istanbul.

 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.