Izvor: Blic, 18.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Tetovaža ne vređa nikoga

Gurović: Tetovaža ne vređa nikoga

NOVI SAD - Košarkaš Partizana Milan Gurović izjavio je da tetovaža četničkog generala Draže Mihailovića zbog koje mu je zabranjen ulazak na teritoriju Hrvatske nije uperena ni protiv koga.

- Ne znam zbog čega bi nekoga pogađala tetovaža koju sam uradio na vlastitom telu, jer je to nešto moje, nešto što meni znači, a nikako nije upereno protiv drugih ljudi - rekao je Gurović.

On je dodao da ne razume >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odakle čitava hajka na njega i na njegovu tetovažu i naveo da 'nikada i ničim' nije vređao Hrvatsku i Hrvate.

- Jedan Maradona ima istetoviran lik Če Gevare, pa mu to ne smeta da nesmetano putuje u SAD.

Spekulacije hrvatskih medija da ni Grčka ni Turska iz istih razloga neće dozvoliti Guroviću ulazak na njihove teritorije, on je nazvao 'glupostima'.

- To su gluposti i to ne želim da komentarisem. Ni sam ne znam koliko sam puta bio u ove dve zemlje otkako imam tetovažu i nikada nikome to nije smetalo. A ne znam ni zašto bi - dodao je košarkaš Partizana. S. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.