Izvor: RTS, 18.Dec.2020, 09:27

Gudurić se vratio u Fenerbahče!

Srpski košarkaš Marko Gudurić vratio se u Fenerbahče, objavio je turski klub na svom sajtu. Gudurić se vraća u tim nakon neuspešne epizode u NBA ligi, u kojoj je nosio dres Memfis grizlisa poslednje dve sezone.
Nekadašnji bek Crvene zvezde već je nastupao za Fenerbahče od 2017. do 2019. godine, pre odlaska u najjaču ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sveta.

Nije uspeo da se dokaže u Memfisu, koji ga je pre nekoliko dana otpustio, a kako za 48 sati nije dobio nijednu adekvatnu ponudu, odlučio je da se vrati u Evropu, gde će mu trener biti selektor Srbije Igor Kokoškov.
Ugovor je potpisan do leta 2023. godine.
Za "grizlije" je odigrao 44 meča u NBA ligi prosečno beležeći 3,9 poena po utakmici, dok je najbolju partiju odigrao protiv Šarlota u novembru prošle godine kada je postigao 17 poena.
Svoju profesionalnu karijeru Gudurić je započeo u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao četiri sezone (prve dve na pozajmici u FMP) pre nego što je 2017. stigao u Fenerbahče.

 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično! Gudurić u novom klubu!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020

Saradnja oročena do leta 2023. godine...Pred početak nove NBA sezone, bilo je jasno da će Marko Gudurić napustiti Memfis, a ubrzo je pronašao novi angažman...Reprezentativac Srbije postao je novi član turskog Fenerbahčea sa kojim je potpisao ugovor do leta 2023. godine...Gudurić je nosio dres...

Nastavak na Sportske.net...

Loran Blan ima novi klub posle skoro pet godina!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020

Nekadašnji reprezentativac i selektor Francuske na novom zadatku...Loran Blan se vraća trenerskom poslu!..Kako je preneo pouzdani Radio Monte Karlo, bivši trener Pari Sen Žermena preuzeće katarski Al-Rajan...Verovali ili ne, Blan je bez posla od kako je dobio otkaz u Pari Sen Žermenu juna 2016....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.