Gudurić pogađao, ali Fener ispao iz Kupa

Izvor: Mondo, 14.Feb.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić pogađao, ali Fener ispao iz Kupa

Efes je tesno savladao prvaka Evrope. Meč je počeo odlukom Željka Obradovića da ne pozdravi Atamana.

Foto: MN Press

Treneri su podgrejali atmosferu, a Efes je pobedio i prošao u polufinale Kupa Turske.

Željko Obradović, šef struke Fenerbahčea, ostao je dosledan odluci da se ne pozdravi Ergina Atamana zbog istog poteza turskog trenera na prošlom meču, a njegovi igrači, šampioni Evrope, potom su doživeli tesan poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Efes - Fener 83:80 (14:26, 22:19, 25:22, 19:16)

Srpski bek Marko Gudurić bio je sa 17 ubačenih poena drugi strelac Fenera, iza Jana Veselog, koji je ubacio 18, ali njihov doprinos ipak nije "pogurao" Fener među najbolja četiri.

Na drugoj strani, najefikasniji saigrači Vladimira Štimca bili su Brajant Danston sa 23 poena, Krunoslav Simon i Erik Mekalum sa po 15 i uz njih Brok Motum sa 12.

Efes će u polufinalu igrati protiv Darušafake, koja je u prvom četvrtfinalu pobedila Eskišehir, 75:59, Drugi par činiće pobednici duela Tofaš - Sakarja i Bešiktaš - Banvit.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.