Grupa C: Estonija -  Slovenija 0:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2010, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa C: Estonija - Slovenija 0:1

TALIN -

Fudbalska reprezentacija Slovenije pobedila je večeras u Talinu Estoniju sa 1:0, u utakmici četvrtog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Utakmicu je odlučio autogol Andreja Sidorenkova u 66. minutu. Fudbaleri Farskih Ostrva i Severne Irske su odigrali nerešeno 1:1.

Domaći su poveli golom Kristijana Lamhaugea Holsta u 60. minutu, ali je konačan rezultat postavio Kajl Laferti u 76. minutu. Treća utakmica Grupe C između >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Italije i Srbije otkazana je zbog nereda na stadionu u Đenovi.

Italija je prva na tabeli sa sedam bodova, ali još nije poznato kako će biti registrovana danas prekinuta utakmica sa Srbijom.

Isto bodova ima i Slovenija. Estonija na trećem mestu ima bod manje, dok je Severna Irska četvrta sa pet bodova. Srbija je pretposlednja sa četiri, a poslednja je selekcija Farskih ostrva sa jednim bodom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grupa C: Slovenija pobedila Estoniju

Izvor: TV Avala, 13.Okt.2010

Fudbalska reprezentacija Slovenije pobedila je večeras u Talinu Estoniju sa 1:0, u utakmici četvrtog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine. 

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.